VEJLEDNING

Formel 1, gammeldag Labrador, FT Labrador med flere. Er du også stødt på disse ord ? Er du sikker på du ved betydningerne ?

Bedømmer du også hunden på dens udsenden? 

Men er det korrekt at det har noget med udseende at gøre eller er det noget helt 3. Hvis det nu ikke er udseenden, hvad er det så lige det betyder.


Stamtavle

Hvorfor ? jeg har ikke noget at bruge det til... Eller ?

Jeg ser ofte opslag på facebook eller hører i mit netværk at de har ikke noget at bruge stamtavlen til. Naboens hund er uden stamtavle og den er sund og rask og det er en dejlig hund. Men hvad dækker den der stamtavle lige over?

Vejledning

Hvor høj bliver en labrador?

Hvad vejer den ?

Fælder den meget og kræver den meget pelsplejer ?

Hvor kommer den fra ?

Kræver den meget motion ?

Jeg bliver ofte spurgt om ind til forskellen mellem han og tæve og da jeg aldrig selv har trænet og haft en han, kan det være svært at rådgive om. Derfor læner jeg mig op af andre og hvilke erfaringer de har gjort sig. Så læs denne blog inden du beslutter dig så du er så oplyst som mulig inden du vælger.

Skal du vælge

Han eller Tæve ?

Husker du at socialisere og miljø træne din hvalp ?

Hvalpen skal lærer at have tillid til mennesker, da dette er ikke medfødt men skal indlæres. Derfor er socialisering så vigtig for at man for en tryk hund som voksen.

Hvad er HD og AD? hvordan opstår

sygdommen og hvad kan du gøre at undgå det bliver din hund der bliver ramt.  

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);