Soelundens The Last of Us

The Last of us

Nutty & Thora.

Hvalpetest

Hvalpetest ved Kennel Sølundens Labradors d 04.06.2023

Jeg har i dag testet et kuld Labrador Retriever hvalpe efter Thora og Nutti. Kuldet tæller 8 hvalpe, fordelt på 2 tæver og 6 hanner. Hvalpene har meget fine aktivitets muligheder uden for i deres hvalpegård, hvor der også er kontakt med husets andre hunde. De har ligeledes deres inddøres hvalpegård i husets stue, med direkte udgang til haven. Hvalpene virker generelt trivelige, kontaktsøgende og sociale, dog har enkelte brug for mere tid i nye omgivelser inden de føler sig helt trygge. Et herligt kuld, som favner familiehunden, jagt- og konkurrencehunden.

Soelunden´s The Last of us Balou

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han står og kigger med stor naturlig forsigtighed. Han søger lidt ud, men optages så af TP's stemme og hans nysgerrighed vækkes. Han bliver mere nysgerrig, Han følger villigt TP og viser fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering. Han er tryg ved løft fra gulvet og afslappet da han vendes på ryggen. Han tager fin øjenkontakt. Han bringer papiret alle gange og vil gerne samabrjde. Skindet er en stor opgave men han følger det, bruger TP lidt og viser moderat byttedrift, men der er mere at komme efter. Han er rolig på lyden og hurtig til at afreagerer. Han leger roligt, men vil helst være to om tingene. Han er en mild hanhvalp med fin energi. Han er social og egentlig ukompliceret. Fint mentalt overskud. Han vil matche et hjem med træning og kunne være et fint emne til jagt, prøver eller konkurrencer.


Vægt.

Fødselsvægt:395

Uge 1  vægt: 630

Uge 2 vægt: 990

Uge 3 vægt: 1300

Uge 4 vægt: 1945

Uge 5 vægt: 2525

Uge 6 vægt: 3340

Uge 7 vægt: 3950

Uge 8 vægt: 4840


Soelunden´s The Last of us Santo

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han står og kigger lidt, bevæger sig så rundt med stor naturlig forsigtighed. Forsigtigheden overvindes af nysgerrigheden og han kommer fint rundt i rummet. Han skal bruge tid på at blive helt tryg nye steder. Han følger TP fint og viser fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering, han er tryg ved løft fra gulvet og afslappet da han vendes på ryggen. Han tager øjenkontakt efter lidt tid. Han fyldes ret hurtigt med nye indtryk - han er meget fristet af papiropgaven, men kommer ikke rigtig igang. Ligeledes på skindet. Han behøver mere tid til at koncentrere sig om det. Han er rolig på lyden og hurtig til at afreagerer. Han snuser lidt til legetøjet men er tydelig menatlt fyldt. Han vil helst være ved TP eller ud. Sød og social mild hanhvalp som skal bygges langsomt op. Han har et mindre mentalt overskud og skal blot have små opgaver i korte intervaller. Han matcher et roligt hjem, som gerne vil træne og forstår at give ham tiden til at modnes.

Vægt.

Fødselsvægt:425

Uge 1  vægt: 775

Uge 2 vægt: 1165

Uge 3 vægt: 1605

Uge 4 vægt: 2295

Uge 5 vægt: 2825

Uge 6 vægt: 3565

Uge 7 vægt: 4270

Uge 8 vægt: 5120


Soelunden´s The Last of us Maggie

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Hun står stille og kigger, søger lidt ud. Hun har stor naturlig forsigtighed nye steder, og har brug for tid før hun udforsker sine nye omgivelser. Hun sætter sig og iagtager istedet for at tilbyde at følge TP. Hun accepterer roligt berøring og håndtering, hun er afslappet og virker ok med løft fra gulvet og tager øjenkontakt efter lidt tid da hun vendes på ryggen. Hun kommer ud til papiret alle gange, men har ikke nænnet til at bringe det - hun søger det sikre område ved udgangen. Hun snuser til skindet, men viser ikke byttedrift. Hun kigger roligt efter lyden og efter lidt tid rejser hun sig og afreagerer. Hun snuser til legetøjet, men sætter sig afventede. Hun er en sød og mild tæve, som skal have lang tid til tingene. Det er vigtigt blot at lade hende udforske i hendes eget tempo. Træningsmæssigt, vil det være en fordel, at træne små opgaver og få gentagelser. Hun vil matche en rolig familie, som har forståelse for, at lade hende vokse med opgaverne uden træningspres.

Vægt.

Fødselsvægt:390

Uge 1  vægt: 695

Uge 2 vægt: 940

Uge 3 vægt: 1470

Uge 4 vægt: 2150

Uge 5 vægt: 2645

Uge 6 vægt: 3510

Uge 7 vægt: 4200

Uge 8 vægt: 4960


Soelunden´s The Last of us Cato

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han snuser med det samme og kommer fint rundt i rummet med fin naturlig forsigtighed. Han er nysgerrig og virker hurtig tryg. Han følger TP villigt og viser fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering, han er tryg ved løft fra gulvet og afslappet da han vendes på ryggen. Han tager fin øjenkontakt. Han bringer papiret og vil gerne samarbejde. Han følger skindet nysgerrigt, men skal lige se an, han besidder fin byttedrift. Han er rolig på lyden, men bruger så TP og afreagerer fint. Han starter med at se på legetøjet søge ud og søge TP, efter lidt tid snuser han rundt og leger selv. Han er en sød og mild social hanhvalp med masser af motor. Træningsmæssigt behøver man ikke styrke hans energi, men træne ro. Han har masser at byde på og vil helst være 2 om tingene. Han matcher et hjem hvor han får lov at arbejde og træne, da han besidder mange fine kvaliteter.

Vægt.

Fødselsvægt:330

Uge 1  vægt: 600

Uge 2 vægt: 850

Uge 3 vægt: 1285

Uge 4 vægt: 1830

Uge 5 vægt: 2225

Uge 6 vægt: 2915

Uge 7 vægt: 3535

Uge 8 vægt: 4360


Soelunden´s The Last of us Lukas

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han står lidt og kigger, nysgerrigheden vækkes og han søger ud i rummet. Han sætter sig roligt ved TP og kigger, han afventer roligt. Han følger villigt TP med fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering, han er tryg ved løft fra gulvet og tager fin øjenkontakt da han vendes på ryggen. Han bringer papiret og vil gerne samarbejde. Han er nysgerrig på skindet og følger det, han forstyrres nemt, men besidder fin byttedrift. Han er rolig på lyden, men skal flere ting af gangen. Han sættes i opg og afreagerer fint. Han leger aktivt, men bliver så utålmodig. Han er en sød og social hanhvalp med mange jern i ilden. Han forstyrres let og skal lige holdes til den opgave han var i gang med. Han vil matche en rolig fører der sætter ham i opg igen og som kan holde strukturen for ham. For den rette fører, kan han være et fint emne til træning, prøver og konkurrener.


Vægt.

Fødselsvægt: 430

Uge 1  vægt: 680

Uge 2 vægt: 950

Uge 3 vægt: 1445

Uge 4 vægt: 2245

Uge 5 vægt: 2745

Uge 6 vægt: 3335

Uge 7 vægt: 4170

Uge 8 vægt: 4985


Soelunden´s The Last of us Chevy

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han bevæger sig med det samme og søger nysgerrigt rundt i rummet. Han virker hurtig tryg nye steder. Han følger fint TP med fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering, han er tryg ved løft fra gulvet, samt da han vendes på ryggen og tager fin øjenkontakt. Pludselig bliver det hele lidt for meget og han søger ud, han forholder sig ikke til de næste par opgaver, skifter ml at bruge TP og søge ud. Han fra vælger opgaven på lyd. Han leger lidt med legetøjet og søger lidt mod udgangen. Han er en sød hvalp som starter modigere end han er og tager så munden for fuld. Han overrumples af indtryk og søger derfor ud. Han er en sød og social hanhvalp, som starter modigere end han er. Han skal have små opgaver og ikke mange stimuli. Et roligt hjem uden høj træningspres og mange stimuli (fx mange børn i dagligdagen). I det rette hjem vil han vokse med opgaverne og lærer, at rumme det hele. Han skal blot have oplevelser i korte små sekvenser af gangen.

Vægt.

Fødselsvægt: 485

Uge 1  vægt: 810

Uge 2 vægt: 1225

Uge 3 vægt: 1605

Uge 4 vægt: 2330

Uge 5 vægt: 2900

Uge 6 vægt: 3940

Uge 7 vægt: 4450

Uge 8 vægt: 5310


Soelunden´s The Last of us Aron

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Han bevæger sig nysgerrigt rundt med fin naturlig forsigtighed. Han kommer fint  rundt i rummet. Han følger fint TP og viser fin flokdrift. Han er tryg ved berøring og håndtering, han er tryg ved løft fra gulvet og afslappet da han vendes på ryggen. Han tager fin øjenkontakt. Han bringer papiret og vil gerne samarbejde. Han snuser og følger skindet, men laver overspring, da det er en stor opgave. Han skal have lidt mere tid til at vise sin byttedrift. Han er rolig på lyden og hurtig til at afreagerer. Han leger aktivt med bamsen og underholder fint sig selv. Han er en skøn hanhvalp med ben i næsen. Dog viser han ind i mellem lidt mere mod end han er klar til. Han har masser af energi og power. Han vil matche en familie der har forståelse for ikke, at byde ham meget af gangen selv om han starter modigt. Han har fine kvaliteter at byde ind med og er et frin træningsemne til forskellig hundesport.

Vægt.

Fødselsvægt: 470

Uge 1  vægt: 810

Uge 2 vægt: 1255

Uge 3 vægt: 1635

Uge 4 vægt: 2400

Uge 5 vægt: 2875

Uge 6 vægt: 3725

Uge 7 vægt: 4325

Uge 8 vægt: 5130


Soelunden´s The Last of us Ulla

HD: 

AD: 

SD2, PRA, EIC, DNM, HNPK: FRI VIA ANER

Resultater:


Beskrivelse:

Hun står lidt og kigger, søger udgangen lidt, Efter lidt tid vækkes nysgerrigheden og hun søger ud i rummet. Hun kommer fint rundt i rummet med stor naturlig forsighed, men er også nysgerrig. Hun følger fint TP med fin flokdrift. Hun er tryg ved berøring og håndtering, hun er tryg ved løft fra gulvet og afslappet da hun vendes på ryggen. Hun  tager fin øjenkontakt. Hun bringer papiret alle gange og viser stor lyst til samarbejde. Hun er nysgerrig på skindet og følger, hun viser fint byttedrift. Hun er rolig på lyden og afreagerer hurtigt. Hun leger aktivt med legetøjet og har masser af energi. Hun er sød tæve med stort overskud. Hun er social og kontaktsøgende. Hun er en tæve med "krummer" i og vil meget gerne lave noget sammen med TP. Hun er afbalanceret med stort drive og tester ukompliceret. Hun vil matche et hjem med træning og kunne blive et spændene emne til jagt/prøve/konkurrencer.

Vægt.

Fødselsvægt: 330

Uge 1  vægt: 600

Uge 2 vægt: 935

Uge 3 vægt: 1350

Uge 4 vægt: 1520

Uge 5 vægt: 2225

Uge 6 vægt: 2915

Uge 7 vægt: 3465

Uge 8 vægt: 4320


'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);