OS

Lidt om vores bagrund.

Vi nyder,at have hvalpe og det er et fælles familieprojekt alle hjælper til

Om Os:

Vi fik vores første Labrador i 2008, og planen var at vi skulle have en god familie hund. Vi var ude flere gange og se Nova (Nelly) og kunne næsten ikke vente til vi kunne få Nova med hjem.

Endelig kom dagen hvor vi skulle hente hende, husker det som det var i går.


Vi havde sat os godt ind i det ansvar, som det er at have hund.Vi startede ud med en masse miljø træning samt hvalpe legestue. Men da vi startede til hvalpe motivation og Brugsprøvetræning i Dansk Retriver Klub vi fik vi blod på tanden og vi faldte pladask for labradorens gode egenskab og deres ”Will to please” det at tilbringe tid sammen omkring hundetræning, jagt eller anden hundesport, er bare en fornøjelse. Det er bare det bedste, og det skaber et meget stærkt bånd.


Vi bor midt i Bredballe og har skov, eng og å lige i baghaven, hvilket danner nogle dejlige rammer for oplevelser sammen med hundene.   

Annie:

 Morten har flere gange opfordret mig til at skulle tage jagttegn. Men det bliver nok aldrig rigtig mig. Jeg elsker at være sammen med vores hunde, træne dem og forkæle dem. Når jeg er med på jagt, så er det hundearbejdet der tænder mig, og se om vores træning bære frugt.


Jeg elsker når vi har hvalpe og når vi har hvalpe er jeg oftst at finde sammen med dem, så de bliver nydt i fulde drag. Jeg har Dkk´s opdrætter uddannelsen og er aktiv i DRK, hvor jeg både er træner på flere forskellige hold og sidder med i markprøve udvalget. Så størstedelen af min fritid bliver brugt på hund. 


Morten: 

Jeg er nok den herhjemme, der fodre hundene ved bordet, når Annie vender ryggen til. Kan bare ikke stå for de brune øjne.


Nelly blev meget hurtig min hund, og det var mig der førte hende, det blev ikke til de store resultater. Da der kort tid efter, kom 2 små til. Tiden var der ikke, til det. Jeg kom ikke afsted, til hold træning og det blev mere til hygge træning og jagt.

Så jeg tager på jagt og Annie træner hunden, Kan man ønske sig mere. Vores 2 børn,


Matthias på 13 år og Liva på  10 år. De elsker hundene, ligeså meget som os. Når der skal læses lektier, forgår det oftest for hundene, enten ved kurven eller i sofaen. De elsker begge, når vi har hvalpe og bruge meget tid, på at hygge og hjælpe til med dem.

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);