Hvalpe info

Vi tilbyder hvalpene.

Det er vigtigt for os at hunde hvalpene kommer ud til kærlige aktive familier, hvor de vil blive aktiveret og stimuleret, for at de trives optimalt. Derfor vil vi gerne hilse på jer, inden i resevere en hunde hvalp. 

Hvalpe pakke.

Hvalpene bliver solgt, som familiehunde med DKK´s basis plus stambog, købsaftale og aftale krav om røntgenfotografering udgift afholdes af køber. Ca. pris 2500,- 

En hvalp fra os koster mellem 12.000,-  incl. i denne pris er hvalpepakke til en værdi af 1900,-

- Sundhedtest + 1 vaccination + ormekur, chip.

- Fysologisk tjek af hvalpen ved 7 ugers alderen.

- Hvalpens bog.

- Hvalpefoder.

- Dummy.

- Tæppe.

- Gratis medlemskab af RJK/DRK.

- Hundehvalpen er korrekt præget og socialiseret. 

- En hvalp, opdrættet efter vores idelogi. 

- Hvalpetest for finde det rette hjem.

- En hvalp opdrættet med fokus på sundhed.

- Garanti. Se nedstående.

Prægning og socialisering:


Vi ligger et stort stykke arbejde, i at vores hvalpe er korrekt præget og socialiseret, i den tid de er hos os. Men arbejdet fortsætter hos jer.


Hvalpene vokser op og bliver en del af vores familie og er inde sammen med os. Her vil de opleve alt hverdagsstøj, vaskemaskine, støvsuger, mødt mennesker og børn i forskellige aldre. De vill være ude og opleve byen, skoven og stranden, når vejret tillader det.  Vi vil prøve at kører i bil og hører lyd-cd med skud, fyrværkeri mm.  Vi vil præsentere hvalpene for vildt. Hvalpenes miljø op, så de stimulere deres balance, kordering og prægning på bedst mulig måde.

Fokus på sundhed:


Vi har gjort et godt forarbejde for at vores hvalpe, har de bedste forudsætninger for at udvikle sig til sunde hunde. Dette gør vi allerede inden parringen, derfor vil hvalpene ikke kun opfylde avlsrestriktioner, men også racens avlsanbefalinger. For at vi kan gøre vores bedste for at sundheden er i top, er det ligledes et krav at hvalpene røgentfotograferes når de er mellem 12 mdr.-15 mdr. når resultatet er registreret i DKK betales depositummet tilbage. Vi vil også skulle orienteret, hvis der mod forventning konstateres andre alvorlige sygedommer.


Selvom vi som opdrætter, har gjort vores bedste og udlukket de fleste avelige sygdommer, så er AD og HD en multifaktuel lidelse. En ting er genetik, en anden ting er miljø påvirkning. Derfor fodre vi med et kvalitetsfoder og forventer det samme af jer. Vi anbefaler at hvalpen/hunden holdes slank og med god muskelatur. Hvor motion er tilpasset hvalpens alder. Vi anbefalder ikke at hvalpene, de første 9 mdr. går på trapper, hoppe ud og ind i bilen  eller for overdreven motionen.

Idelogi :


Vores idelogi bygger på at avle hvalpe som er ”hele” labrador med udgangspunkt i gode værdier:


•Trivsel

•Familie

•Will to Please


Trivsel: Vi gør vores bedste for at både at tæven og hvalpene har de bedste vilkår, for at udvikle sig til sunde, psyskiske robuste, livsglade hele hunde med et godt temperament. Hos os er det noget der bare ”er”. Det er alt fra at give kærlighed, omsorg, stimulering, gåture i forskellige terræn, træning mm.


Familie: Vores holdning er, at man ikke blot for en hund, men et familiemedlem. Vores hunde bor inde ved os og er en stor del af vores hverdag, de kommer med stortset alle steder. Det er for os en vigtig værdi, at hunden kan indgå i en familie. Hvalpene kommer også til at blive endel af vores familie indtil de flytter hjemmefra. Hvalpene fortjener det bedste, og rejsen starter hos os.


Will-to-please: I vores optik dækker det over flere forskellig elementer, det er lysten til at samabejde om en stillent opgave. At hunden er kontaktsøgende og dermed lærenem. Formår at bruge, deres naturlige brugsegenskaber.

       


Hvalpetest:

Hvalpene bliver testet når de ca. er 7 uger gamle, for at vi har et bedre redskab til at matche hvalpene, med de rette familier. Det betyder at man ikke selv kan vælge hvilken hvalp, og at hvalpene først bliver fordelt efter testen. Hvalpetesten, er et vigtig redskab, så vi bedre kan vejlede vores hvalpekøbere.

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);