Thora-Indy Hashtag

Hvalpe 2020

Hvalpene født 14 maj klar.

Fordelingen blev 7 stk. 3 tæver 1 gul + 2 sorte og 4 hanner. 2 gule + 2 sorte


Thora og Indy er begge hunde der har en stor arbejdsglæde, og stor vilje til at samarbejde med føreren, jeg forventer god pels kvalitet, lettrænbarhed og stor jagt passion.


Soelunden´s Thora.

DK06713/2016


Uge 1.


Thora fødte 7 smukke, dejlig hvalpe. Hvor føler man sig heldig, at alle lever og vokser og vi har ikke skulle tage afsked med nogen.

Thora holder fødekassen pænt rent og hvalpene hænger i mælkebaren på skift. Vi laver the bio sensor program som er et håndteringsprogram som udsætter dem for en lille smule stress, dette gør at de gerne skulle blive bedre til at håndtere stress senere i livet.

Uge 5.


Tiden flyver afsted og vi for prøvet en masse. Foder søg på grænsplænen, små kører turer i bil, tilvæning til en forskellige lyde. Hilst på et par legekamerater. Rangorden i flokken er også kommet på prøve. Hvilket giver lidt hyl, men de lærer en masse hundesprog. 


Uge 2.


Tiden med hvalpene, går så stærkt. De er alle begyndt så småt at gå og alle har næsten fået øjne.

De sover stadigvæk rigtig meget, hvilket også er vigtig for deres udvikling. De er i slutningen af denne uge flyttet i stuen.

Uge 6.


Vi har prøvet en masse, været en tur ved bækken, og en tur i skoven ved skoven. Normalt vil vi have haft en masse besøg men pga. corvid-19 gør vi noget andet.
Uge 3.


De har nu alle fået øjne og er begyndt at få tænder så bisserne klør de har haft deres første flytning og er begyndt at regristrere lyde så vi er begyndt med lydtræning af fyrværkeri, dørklokker og trafik mm. Vi har været ude og nyde det gode vejr og derefter sov hele banden for der var lige et par indtryk der skulle fordøjes. Vi er startet op med at give dem fastføde opblødt, hold op de sov tungt efter det.De har også fået den 1. ormekur. 

Uge 7.


Denne uge har vi været ved stranden og så har er alle hvalpe blevet testet. De klarede det alle så flot og bagefter var de fuldstændig færdige.
Uge 4.


Vi har haft en masse dejlige besøg fra de familier hvor hvalpene skal hen. Det er dejligt at se hvor meget alle glæder sig. Hvalpene udvikler sig meget hurtigt. og er virkelig begyndt at tumleUge 8.


Travl uge, dyrelægebesøg, vildt prægning, tur ned i byen, hygge herhjemme.

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);