Vilkår depositum
SOELUNDEN

Resevations vilkår:

Reservation af hvalp hos os.

Når man reserverer en hvalp hos os, bliver man skrevet op til enten tæve eller han, vi forventer at man besøger os inden man betaler depositum og reserverer en hvalp. Ved forhåndsreservation er man skrevet op til en hvalp, når parringen har fundet sted informere vi via mail de der skrevet op og der indbetales depositum. Reservationen er kun gældende når depositummet er indbetalt. Depositummet er 2000 kr. Ved indbetaling af depositum accepterer, du følgende:


Depositummet for en hundehvalp enten han eller tæve er en sikring af det aftaleforhold om salg af hvalp i det køn og farve som er indgået mellem soelunden og hvalpekøber. 


Efter fødslen informerer vi via e-mail de hvalpekøbere som har reserveret før fødslen, om hvordan det er gået, antallet af hvalpe, køn fordeling, farve mm. Hvis vi ikke kan levere det ønskede køn og farve til alle, så har man mulighed for at få hele sit depositum tilbage.


Køber forpligtiger sig til at få hvalpen røntgen fotograferet for AD og HD og at resultatet registreres i DKK. Når resultatet er registreret, betales 50% af depositummet tilbage, de resterende 50% fratrækkes købsprisen.


Vi forpligtiger os til.

Soelunden forpligtiger sig, ved modtagelse af depositum, om at reserverer og levere en hundehvalp i det ønskede køn hvis muligt, når hvalpene er 8 uger gamle. Vi bekræfter via e-mail om modtagelsen af depositum. Det er alene opdrætteren der bestemmer fordelingen af hvalpene imellem de enkelte hvalpekøbere, så hver hvalpekøber får den hvalp vi vurdere passer bedst til den pågældende familie.


Hvalpekøberens fortrydelsesret.

Hvis hvalpekøberen ønsker at annullere sin reservation, så forbeholder soelunden sig retten til helt eller delvist at benytte depositummet til at modregne de ekstra omkostninger som annulleringen af reservationen påfører soelunden. Hvis det lykkes at sælge hvalpen til egnet hjem til normal pris inden den bliver 8 uger returnere vi 50% af det indbetalte depositum.


Annulering af resevation

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at en hvalp har alvorlige sundhedsmæssige problemer bliver hvalpen ikke sat til salg og vi returnere hele depositummet. Mindre skønhedsmæssige fejl, som er uden betydning for hvalpens sundhed og velvær berettiger ikke hvalpekøbere til at annullere reservationen. og er stadigvæk forpligtiget til at købe hvalpen.

Kennel Soelunden´s Labrador v. Morten & Annie Søberg Lund Tlf. 31373955

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept
'); fbq('track', 'PageView'); };