Vilkår depositum

Resevations vilkår:

Reservation af hvalp hos os.

Når man reserverer en hvalp hos os, bliver man skrevet op til enten tæve eller han, vi forventer at vi har et møde inden man reserverer en hvalp. Ved forhåndsreservation er man skrevet op til en hvalp, når man har indbetalt 2500,- Når hvalpene er 2 uger indbetales der yderligere 1000 kr. i depositum. Reservationen er kun gældende når det fulde beløb er indbetalt. Det samlet reservation og depositummet er 3500 kr. Ved indbetaling af accepterer, du følgende:


Depositummet for en hundehvalp er en sikring af det aftaleforhold om salg af hvalp i det køn og farve som er indgået mellem soelunden og hvalpekøber. 


Efter fødslen informerer vi via e-mail de hvalpekøbere som har reserveret før fødslen, om hvordan det er gået, antallet af hvalpe, køn fordeling, farve mm. Hvis vi ikke kan levere det ønskede køn og farve til alle, så har man mulighed for at få det fulde beløb tilbage som er indbetalt.


Køber forpligtiger sig til at få hvalpen røntgen fotograferet for AD og HD og at resultatet registreres i DKK når hvalpen er 12-15 mdr. gammel. Dette fortages på Årslev dyreklinik datoen bliver fastlagt inden afhentning.

Prisen er ca. 1700,- for røgten og ca. 500,- for reg. hos DKK.


Når resultatet er registreret, betales (1000,-) af depositummet tilbage, de resterende beløb (2500,-) fratrækkes købsprisen.


Det resterende beløb for hvalpen, betales den dag hvalpene bliver fordelt ca. når de er 7 uger gamle.


Vi forpligtiger os til.

Soelunden forpligtiger sig, ved modtagelse af hele depositum, om at reserverer og levere en hundehvalp i det ønskede køn hvis muligt, når hvalpene er 8 uger gamle. Vi bekræfter via e-mail om modtagelsen af depositum. Det er alene opdrætteren der bestemmer fordelingen af hvalpene imellem de enkelte hvalpekøbere, så hver hvalpekøber får den hvalp vi vurdere passer bedst til den pågældende familie.


Hvalpekøberens fortrydelsesret.

Hvis hvalpekøberen ønsker at annullere sin reservation, så forbeholder soelunden sig retten til helt eller delvist at benytte depositummet til at modregne de ekstra omkostninger som annulleringen af reservationen påfører soelunden. Hvis det lykkes at sælge hvalpen til egnet hjem til normal pris inden den bliver 8 uger returnere vi 50% af det indbetalte depositum.


Annulering af resevation

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at en hvalp har alvorlige sundhedsmæssige problemer bliver hvalpen ikke sat til salg og vi returnere hele depositummet. Mindre skønhedsmæssige fejl, som er uden betydning for hvalpens sundhed og velvær berettiger ikke hvalpekøbere til at annullere reservationen. og er stadigvæk forpligtiget til at købe hvalpen.

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);