Garanti

Garanti:

Garanti for sundhed, kan vi desværre ikke stille, for selvom der er fokus på sundhed fra vores og jeres side. Så er det bare nogen gange at det utænkelige sker.

Vi er ansvarlige og ærlige omkring det, og vi forholder os til køberloven som er gældende i tilfælde af påviste arvelige sygdomme - her læner vi os op af DKK´s juridiske vejledning.


Ved skjulte fejl og mangler, forholder vi os sådan. 

Hvis hvalpen via dokumentation fra dyrelæge for stillet en klar diagnose som har været til stede på overdragelses tidspunktet og som medfører aflivning følger vi køberloven som er gældende. - her læner vi os op af DKK´s juridiske vejledning. 


Kosmetiskfejl og fejl der vurderes i samråd med dyrelæge og Dkk juridske afd. til at være under bagetelgrænsen og som ikke påvirker hvalpen/hundens livsvilkår og ikke kræver behandling kan forekomme og hvalpen sælges på samme hvilkår som resten af kuldet.

Eks. kunne være hvidepletter, brindle, ulveklør, kosmetisk, navlebrok mm. 
'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);