Garanti

Garanti:

Garanti for sundhed, kan vi desværre ikke stille, for selvom der er fokus på sundhed fra vores og jeres side. Så er det bare nogen gange at det utænkelige sker.

Vi er ansvarlige og ærlige omkring det, og vi forholder os sådan.


Hvis din hvalp via dokumentation fra dyrelæge og DKK bedømmelse skulle have følgene lidelser:


HD: Hoftedysplasi, grad D eller E

AD: Albuedysplasi, 2 eller 3

Krypthorchid


Konstateres mod forventning en disse lidelser, og er hunden holdt slank og fodret med et kvalitetsfoder, tilbagebetales 100% af hvalpens salgsprisen eller vi levere en ny hvalp ved næst kommende kuld, såfremt der er tale om aflivning.Trives hunden og er aflivning ikke på tale, tilbagebetales 50% af gældende salgspris eller ½ pris for ny hvalp.


Ved skjulte fejl og mangler, forholder vi os sådan. 

Hvis hvalpen via dokumentation fra dyrelæge for stillet en klar diagnose som har været til stede på overdragelses tidspunktet og som medfører aflivning. Tilbagebetales 100% af hvalpens salgspris eller vi levere en ny hvalp ved næst kommende kuld. Ved andre diagnoser som ikke medfører aflivning, er der tale om en vudering, men maksimalt en erstartning på 50% af salgsprisen. 


Kosmetiskfejl og fejl der vurderes i samråd med dyrelæge og Dkk juridske afd. til at være under bagetelgrænsen og som ikke påvirker hvalpen/hundens livsvilkår og ikke kræver behandling kan forekomme og hvalpen sælges på samme hvilkår som resten af kuldet.

Eks. kunne være hvidepletter, brindle, ulveklør mm. '); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);