Nelly-Zacho Vikingerne

Hvalpe 2016

For flere oplysninger.

SUNDHED

HD (Hofte)             A (index 110)

AD (Albue)             0

Øjenlysning            Intet påvist.                     Uge 1.


D 05.05.16

Nelly, klarer det rigtig godt. Men hold nu op hun har tabt sig her efter fødslen også har hun fået lidt tynd mave. Så hun for lige noget Zoolak, og så noget skønefoder + noget væske som indeholder en masse vitaminer og mineraler. Så hun kan produksere nok mælk til alle hvalpene uden hun taber sig. Så det for hun nu. Og der er ikke nogen tvivl om at hvalpene for det de skal have de har alle i gennemsnit taget 50 gr. på siden i går så det er jo flot.

Hele kuldet er nu blevet reg. ved DKK og alle hvalpene for basis stambog plus, så sundheden er virklig i top på dette kuld.


Vi har valgt følgende navne til Hvalpene:Bjørn, Floke, Ragnar, Horik, Ivar, Rollo, Siri, Thora

og Elsa. Hvalpene for først deres navn når de begynder at vise lidt personlighed. indtil videre kender vi forskel på dem på de små pletter vi har givet dem med neglelak og snart vil de få halsbånd på. Så skal hele banden til dyrelægen på mandag og lige tjekkes det har vi det rigtig godt med, så der for de deres 1 kørertur.


Vi har alle været ved dyrelægen og alle er sunde og raske og for det at spise de skal.

Synes de vokser alt for hurtigt, de har næsten alle sammen fordoblet deres fødselsvægt så det er rigtig flot.Uge 5.


D. 05.06.2016

Endelig blev det overskyet og det udnyttede så hvalpene har været på deres første længere kørertur, der var lige lidt hyleri på vej derned, men efter besøget ved min mor, hvor vi rigtig fik tonset i haven var alle mand trætte sov hele vejen hjem. Vi er også begyndt at bære ting med munden det ser nu sødt ud når de kommer bærende på en pind eller et blad eller har stjålet min svamp. :-)

Har desværre ikke været så god til at få taget billeder denne uge.Uge 2.


D.22.05.16

Det har været en skøn weekend med rigtig mange besøg af søde og dejlige kommende familier til vores hvalpe. Hvor har det været skønt at at hilse på dem.

Ellers så har vores børn nydt rigtig at have tid til at snakke med hvalpene. Hvalpene er så småt begyndt deres interne magtkampe det er nu sødt at obsevere.


D 17.05.16

Nu har alle mand fået øjne, det er så kært og vi er alle oppe på alle 4 og øver balancen.

Vi er alle flyttet ud i en størrer kasse med plads til leg ude i stuen det er bare så hyggeligt.


D 10.05.16

Hvalpene øver sig i at gå og de støtter mere og mere på deres ben, inden de mister balancen.

Vi nyder dem alle sammen, de er dejlige hver og en.

Her er lige nogen billeder af dem hver især, det var godt vi havde god tid.
Uge 6.


D. 12.06.2016

Vi holdte åbenthus for alle de kommende familier i går og det var virkelig en hyggelig dag, hvor der blev talt på kryds og tværs og hygget med alle hvalpene. De var godt trætte efter al den opmærksomhed.

Tusinde tak fordi der var så mange der kiggede forbi det var rart at hilse på jer alle igen.D. 09.06.2016

Vi har haft sfoen på besøg 2 dage i denne uge og Børnehaven var forbi til livas fødselsdag så dem fik hvalpene også hilst på. Alle hvalpe har nu fået 2 gange ormekur.


Vi har været nede i bækken og alle fik våde potter og krydsede den.


For flere oplysninger.

SUNDHED

HD (Hofte)              A (index 110)

AD (Albue)             0

Øjenlysning            Intet påvist.


PRA                         Fri

EIC                          Fri

CNM                        Fri

SD2                         Fri


Uge 3.


D. 23.05.2016


Så fik vi prøvet at få noget andet end mælk og med lidt overtalelse spiste vi alle med stor velbehag og så gik vi ud som et lys bagefter. Vi har også allesammen fået vores 1. ormekur sikke noget lyserød stads det var de knap så vilde med.


D.29.05.2016

Hvor flyver tiden bare afsted, de vokser så hurtigt og vi har oplevet meget de sidste par dage og har fået en masse dejlige stunder sammen, det er bare så dejligt og hyggeligt at have hvalpe. Vi er flyttet fra stuen og ud i bryggerset det nyder vi meget tumle plads. Vi har bla. været ude i haven 1 par gange og nøj så bliver der udforsket og tumlet. og vi har været på vores første meget korte kørertur rundt i kvateret, det gik så fint. De lå alle og slappede af da vi var tilbage, også fik vi vores mad.
Uge 7.


D.19.06.2016

Så er kuldet blevet testet og hvor bliver man stolt og glad for de fine ord, dejligt at mange ugers prægning og socialiseringsarbejde bære frugt.

Sådan beskriver Rikke Birk hele kuldet.


Jeg har i dag testet 9 hvalpe efter Nelly og Zacho, hos Kennel Sølunden’s. Kuldet tæller 3 tæver og 6 hanner. Alle hvalpe virker velnæret, rene og blanke i pelsen og har klare øjne. De virker på alle måder sunde og friske. Hvalpene virker robuste, velpræget og velsocialiseret. De er alle meget kontaktsøgende, kærlige og sociale – det er et rigtig flot kuld, som der uden tvivl er lagt meget arbejde i. Alle hvalpe tester utrolig flot, kun ganske små nuancer skiller dem ad. Stor ros til opdrætter for, at have lavet så flot og ensartede hvalpe, som alle vil egne sig som aktive familiehunde, der skal bruges inden for jagt, markprøver, spor eller anden hundesport. En fornøjelse, at teste et så fint kuld.


D. 13.06.2016

Vi har været en tur ved stranden i dag, hvor alle fik sand mellem poterne og snuderne de var så kærer, der var lidt bølger, men det var ikke en hindring for at man lige skulle se hvad det var for noget nogen mere end andre.


I morgen har vi allierede os med 4 ekstra hænder og der går turen ned til gågaden, hvor vi kan opleve både busser, cyklister med mm. Det forgår selvfølgelig i snor hvilket nok i sig selv nok skal blive en oplevelse.Uge 4.


D. 29.05.2016

Uhh. tiden går stærkt, og de vokser så hurtigt. Vi har nydt vejret udenfor og de er ude sammen med os hver dag det nyder de, så med det vejr vi har for tiden er det vist et haveopdræt og ikke stueopdræt :-) Vi hilst på en masse forskellige mennesker og så har vi har besøg af vuggestuens tigergruppe som er 4 dejlige børn i alderen 2-3 år. Udover det så er hvalpene begyndt at høre lydcd med riffelskud, fyrværkeri.
Uge 8


D.24.06.2016


Tiden render afsted, så beklager forsinkelsen med billederne.

I mandags var vi ved dyrelægen, sundheden osv. er som det skal være de blev chippet og vaccineret.

Men sikke da et hyleri på vej ud til dyrelægen, synes ellers vi har gjort vores for de skulle være til vendt med bil kørsel. :-)

Retur hørte vi dem slet ikke det var helt sikkert hørt at være ved dyrelægen.

Udover dyrelæge bebesøget er de alle blevet intruduceret for vildt, det var noget de synes var fedt.


Soelundens Ragnar (Anton)

Soelundens Ivar

(Zacho)

Soelundens Ragnar (Anton)

Soelundens Bjørn

(Dino)

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);