Thora-Mister Fabeldyr

Hvalpe 2019

Thora har født 8 hvalpe, 4 tæver og 4 hanner.


Thora har været en tur nord på, hvor hun er blevet parret flot og dygtig hanhund Dark Moor's Chervil (Mister).

 

Mister er en mental rubust hund, som er meget tilbagelænet og rolig, og formår at bevarer koncentrationen og overblikket. Han er fysisk sund og rask, han har et skønt sind og han har vist sine evner på jagt- og markprøver. Samtidig er han en rigtig flot og stærkt bygget han med god pelskvalitet.


Thora og Mister er begge hunde der besider evnen til både at være familiehunde og jagthunde. De har en stor arbejdsglæde, og stor vilje til at samarbejde med føreren. Glæder mig og skal selv beholde en tæve fra denne kombi.

Soelunden´s Thora.

DK06713/2016

Dark Moor´s Chervil.

DK05594/2012


Uge 1.


Thora fødte 8 smukke, dejlig hvalpe. Hvor føler man sig heldig, at alle lever og vokser og vi har ikke skulle tage afsked med nogen.

Thora holder fødekassen pænt rent og hvalpene hænger i mælkebaren på skift. Vi laver the bio sensor program som er et håndteringsprogram som udsætter dem for en lille smule stress, dette gør at de gerne skulle blive bedre til at håndtere stress senere i livet.

Uge 5.


Tiden flyver afsted og vi for prøvet en masse. Foder søg på grænsplænen, små kører turer i bil, tilvæning til en forskellige lyde. Hilst på forskellige børn og mennesker. Rangorden i flokken er også kommet på prøve. Hvilket giver lidt hyl, men de lærer en masse hundesprog. Griffen var så uheldig at han fik en klo i øjet så vi måtte en tur på dyrehospitalet som efter et par dages intensiv behandling med øjendråber. Vi var til tjek og dyrelægen synes det er hellet fint og han for ikke nogen men af det. Vi har også fået 2. gang ormekur.


Uge 2.


Tiden med hvalpene, går så stærkt. De er alle begyndt så små at gå og alle har næsten fået øjne.

De sover stadigvæk rigtig meget, hvilket også er vigtig for deres udvikling. Jeg var nødsaget til at skifte foder, da det Thora fik ikke var på lager. Jeg havde ikke tænkt, det havde nogen betydning for hvalpene. Men det havde det, de små stakler har fået lidt tynd mave. De vokser fint trods det, hele banden for zoolack det hele er med til at styrke deres tamflora.

Uge 6.


Vi har prøvet en masse, været en tur ved bækken, Vildt prægning på kanin og fasan, hilst på på en fremmed hund den sødeste Border Collie, Benji. Hilst på 3 klasse, hørt en bordmaskine, blevet kysset og krammet af en masse mennesker. Været ude og kører en lille tur i bil. De vokser vildt hurtig tager ca. 1 kg. på i ugen. 

Uge 3.


De har nu alle fået øjne og er begyndt at få tænder så bisserne klør de har haft deres første flytning og er begyndt at regristrere lyde så vi er begyndt med lydtræning af fyrværkeri, dørklokker og trafik mm. Vi har også haft børn fra dagpleje Evigglad på besøg, derefter sov hele banden for der var lige et par indtryk der skulle fordøjes. Vi er startet op med at give dem fastføde opblødt, hold op de sov tungt efter det.

og fået den 1. ormekur. 

Uge 7.


Oplev den storer verden.

Skovtur, hilst på fremmede mennesker og kommende familier, tur stranden og sendt mormor afsted på sin sidste rejse.

+ en masse hygge herhjemme. 

Uge 4.


Vi har haft en masse dejlige besøg. Både af små børn. Så har vi haft besøg af 0 klasse fra bredballe privat skole, det var et hit for både hvalpe og børn. de var trætte bagefter. Vi lytter til en masse for skellige lyde og har nydt påsken og det gode vejr og været uden for. Det sjovt at følge deres udvikling og hvordan deres verden bliver størrer og størrer.


Uge 8.


Travl uge, dyrelægebesøg, vildt prægning, tur ned i byen, hvalpe test og hygge herhjemme.

'); fbq('track', 'PageView'); } } })() facebookPixelCode() window.addEventListener('CookieInformationConsentGiven', function (event) { facebookPixelCode() }, false);