HVALPE

Hvalpepakke.


- Sundhedsattest incl. 1 vaccination og ormekur.

- Chipning

- Hvalpens bog.

- 12 kg. hvalpefoder.

- Fløjte.

- Retriverline.

- Dummy.

- vandskål til turen.

- Vetbed tæppe.

- ½ års medlemskab af Dansk Retriver Klub.

- 1 års medlemskab af Rjk.


En hvalp fra os koster kr. X000, incl. i denne pris er følgende:

Hvalpene bliver solgt, som familiehunde med DKK´s basis plus stambog og købsaftale.

- Hvalpepakke.

- Korrekt prægning og socialiseret i tiden hos os. (se afsnit for mere info)

- En hvalp, opdrættet efter vores idelogi. (se afsnit for mere info)

- Hvalpetest for at opnå det bedste match mellem hvalp og familie. (se afsnit for mere info)

- En hvalp opdrættet med fokus på sundhed.

- Garanti. Se nedstående.(se afsnit for mere info)

- Hvalpepakke. (se afsnit for mere info)

Idelogi :


Vores idelogi bygger på at avle hvalpe som er ”hele” labrador med udgangspunkt i gode værdier:


•Trivsel

•Familie

•Will to Please


Trivsel: Vi gør vores bedste for at både at tæven og hvalpene har de bedste vilkår, for at udvikle sig til sunde, psyskiske robuste, livsglade hele hunde med et godt temperament. Hos os er det noget der bare ”er”. Det er alt fra at give kærlighed, omsorg, stimulering, gåture i forskellige terræn, træning mm.


Familie: Vores holdning er, at man ikke blot for en hund, men et familiemedlem. Vores hunde bor inde ved os og er en stor del af vores hverdag, de kommer med stortset alle steder. Det er for os en vigtig værdi, at hunden kan indgå i en familie. Hvalpene kommer også til at blive endel af vores familie indtil de flytter hjemmefra. Hvalpene fortjener det bedste, og rejsen starter hos os.


Will-to-please: I vores optik dækker det over flere forskellig elementer, det er lysten til at samabejde om en stillent opgave. At hunden er kontaktsøgende og dermed lærenem. Formår at bruge, deres naturlige brugsegenskaber.

       


Hvalpetest:

Hvalpene bliver testet når de ca. er 7 uger gamle, for at vi har et bedre redskab til at matche hvalpene, med de rette familier. Det betyder at man ikke selv kan vælge hvilken hvalp, og at hvalpene først bliver fordelt efter testen. Hvalpetesten, er et vigtig redskab, så vi bedre kan vejlede vores hvalpekøbere.


Garanti:


Vi kan ikke stille nogen garanti, for at hvalpens sundhed. for selvom der er fokus på sundhed fra vores og jeres side. Så er man bare nogen gange at det utænkelige sker.

Men vi kan være ansvarlige og ærlige omkring det, vi forholder os sådan.


Hvis din hvalp via dokumentation fra dyrelæge og DKK bedømmelse skulle have følgene lidelser:


HD: Hoftedysplasi, grad D eller E

AD: Albuedysplasi, 2 eller 3

Krypthorchid


Konstateres mod forventning en disse lidelser, tilbagebetales 100% af salgsprisen eller vi levere en ny hvalp ved næst kommende kuld, såfremt der er aftalt tilbagelevering til opdrætter eller aflivning af hunden.

Ønskes hunden ikke tilbageleveret til opdrætter eller aflivet, tilbagebetales 50% af gældende salgspris eller ½ pris for ny hvalp.Reservation af hvalp hos os.

Reservation af hvalp hos os.

Når man reserverer en hvalp hos os, bliver man skrevet op til enten tæve eller han, vi forventer at man besøger os inden man betaler depositum og reserverer en hvalp. Reservationen er kun gældende når depositummet er indbetalt. Depositummet er 2000 kr.  Ved indbetaling af depositum accepterer, du følgende:Depositummet for en hundehvalp enten han eller tæve er en sikring af det aftaleforhold om salg af hvalp i det køn som er indgået mellem soelunden og hvalpekøber. 


Efter fødslen informerer vi via e-mail de hvalpekøbere som har reserveret før fødslen, om hvordan det er gået, antallet af hvalpe, køn fordeling, farve mm. Hvis vi ikke kan levere det ønskede køn til alle, så for man hele sit depositum tilbage.


At hvalpen bliver røntgen fotograferet for AD og HD og resultatet registreres i DKK. Når resultatet er registreret, betales 50% af depositummet tilbage, de resterende 50% fratrækkes købsprisen.


Vi forpligtiger os til.

Soelunden forpligtiger sig, ved modtagelse af depositum, om at reserverer og levere en hundehvalp i det ønskede køn hvis muligt, når hvalpene er 8 uger gamle. Vi bekræfter via e-mail om modtagelsen af depositum. Det er alene opdrætteren der bestemmer fordelingen af hvalpene imellem de enkelte hvalpekøbere, så hver hvalpekøber får den hvalp vi vurdere passer bedst til den pågældende familie.


Hvalpekøberens fortrydelsesret.

Hvis hvalpekøberen ønsker at annullere sin reservation, så forbeholder soelunden sig retten til helt eller delvist at benytte depositummet til at modregne de ekstra omkostninger som annulleringen af reservationen påfører soelunden. Hvis det lykkes at sælge hvalpen til normal pris inden den bliver 8 uger returnere vi 50% af det indbetalte depositum.


Annulering af resevation

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at en hvalp har alvorlige sundhedsmæssige problemer bliver hvalpen ikke sat til salg og vi returnere hele depositummet. Mindre skønhedsmæssige fejl, som er uden betydning for hvalpens sundhed og velvær berettiger ikke hvalpekøbere til at annullere reservationen. og er stadigvæk forpligtiget til at købe hvalpen.

Vores hvalpe:

Det er vigtigt for os at hvalpene kommer ud til kærlige aktive familier, hvor de vil blive aktiveret og stimuleret, for at de trives optimalt. Derfor vil vi gerne hilse på jer, inden i resevere en hvalp. (se afsnit for mere info)

Prægning og socialisering:


Vi ligger et stort stykke arbejde, i at vores hvalpe er korrekt præget og socialiseret, i den tid de er hos os. Men arbejdet fortsætter hos jer.


Hvalpene vokser op og bliver en del af vores familie og er inde sammen med os. Her vil de opleve alt hverdagsstøj, vaskemaskine, støvsuger, mødt mennesker og børn i forskellige aldre. De vill være ude og opleve byen, skoven og stranden, når vejret tillader det.  Vi vil prøve at kører i bil og hører lyd-cd med skud, fyrværkeri mm.  Vi vil præsentere hvalpene for vildt. Hvalpenes miljø op, så de stimulere deres balance, kordering og prægning på bedst mulig måde.


Prægning på vildt.

Våde poter.

Kører tur, og helt rolige.

På besøg hos mormor.

Hvapene er en del af familien.

Besøg af en vuggestuen.

Fokus på sundhed:


Vi har gjort et godt forarbejde for at vores hvalpe, har de bedste forudsætninger for at udvikle sig til sunde hunde. Dette gør vi allerede inden parringen, derfor vil hvalpene ikke kun opfylde avlsrestriktioner, men også racens avlsanbefalinger. For at vi kan gøre vores bedste for at sundheden er i top, er det ligledes et krav at hvalpene røgentfotograferes når de er mellem 12 mdr.-15 mdr. når resultatet er registreret i DKK betales de resterende 50% tilbage fra depositummet. Vi vil også skulle orienteret, hvis der mod forventning konstateres andre alvorlige sygedommer.


Selvom vi som opdrætter, har gjort vores bedste og udlukket de fleste avelige sygdommer, så er AD og HD en multifaktuel lidelse. En ting er genetik, en anden ting er miljø påvirkning. Derfor fodre vi med et kvalitetsfoder og forventer det samme af jer. Vi anbefaler at hvalpen/hunden holdes slank og med god muskelatur. Hvor motion er tilpasset hvalpens alder. Vi anbefalder ikke at hvalpene, de første 9 mdr. går på trapper, hoppe ud og ind i bilen  eller for overdreven motionen.

Se mere:

SOELUNDEN V. MORTEN & ANNIE SØBERG LUND TLF. 31673955/31373955